Optocht informatie

Optochtroute

Nieuwe optocht route van de Oijense Carnavalsoptocht is als volgt:

Start: (Bernhardweg) Pastoor Feletstraat > Smits van Oijenweg > Oijense Bovendijk > De Kleine Weide > Zr. Mecehlinastraat > Dirk v Meerhemgaarde > Kloosterstraat (MFA ‘t Hart van Oijen) “Bokkenstal” > tot Bernhardweg > Einde optocht.

Start Oijense optocht carnavalsmaandag om 13:30 uur

Houdoe en bedankt, tot straks in de Bokkenstal !!

Route Oijense Carnavalsoptocht

Optocht

In verband met de huidige Corona maatregelen is de Oijense Carnavalsoptocht op maandag 28 februari nog onzeker. Tijdens het jubileumweekend van 27 t/m 29 mei staat er daarom op zaterdagmiddag 28 mei 2022 een Zomer Carnavalsoptocht als alternatief op het programma. 

Inschrijven

De Oijense Carnavalsoptocht is een Brabantse optocht. Dat wil zeggen dat inschrijving alleen mogelijk is als men woonachtig is in Brabant.

Zoals de voorgaande jaren kennen wij maar één inschrijfavond voor inwoners van de gemeente Oss EN inwoners van de overige Brabantse gemeentes.

Op vrijdag 4 februari a.s. van 19:00 uur tot 21:30 uur (onder voorbehoud) kan er worden ingeschreven voor de verschillende categorieën. De inschrijfavond is in de huiskamer van ‘t Hart van Oijen, aan de Kloosterstraat 1 te Oijen. De bar is open en natuurlijk draaien we gezellige carnavalsmuziek om alvast in de stemming te komen. Tot dan !!

Categorieën Binnendorps
Jeugd
Individuen
Loopgroepen
Grote Wagens

Optochtdata
28 februari 2022
Categorieën Buitendorps
Jeugd
Individuen
Loopgroepen
Grote Wagens

Reglement

Het reglement van de Oijense Carnavalsoptocht.
Reglement Carnavalsoptochten Gemeente Oss

Optocht uitslagen

Uitslagen Binnendorps 2022

Uitslagen Buitendorps 2022

Alle uitslagen Binnendorps
Alle uitslagen Buitendorps