Nieuws

13 januari 2023

Inschrijfavond Oijense optocht

De Oijense Carnavalsoptocht is een Brabantse optocht. Dat wil zeggen dat inschrijving alleen mogelijk is als men woonachtig is in Brabant.

Zoals de voorgaande jaren kennen wij maar één inschrijfavond voor inwoners van de gemeente Oss EN inwoners van de overige Brabantse gemeentes.

Op vrijdag 27 januari a.s. van 19:00 uur tot 21:30 uur kan er worden ingeschreven voor de verschillende categorieën. De inschrijfavond is in de huiskamer van ‘t Hart van Oijen, aan de Kloosterstraat 1 te Oijen. De bar is open en natuurlijk draaien we gezellige carnavalsmuziek om alvast in de stemming te komen. Tot dan !!

7 april 2022

Jubileum weekend 55 jaar Cs de Bokkenrijders

Na een prachtig en toch nog onverwacht carnaval gaan wij ons voorbereiden op een geweldig jubileumweekend 55 jaar Cs de Bokkenrijders. Hou onze social media kanalen in de gaten !!

11 februari 2022

De remmen los, Carnaval 2022 gaat door!!

Van een Lock down, géén carnaval naar een grandioos Carnaval. Alle remmen kunnen los, want wij gooien de deuren van de Bokkenstal los. In een paar dagen nu een Carnavalsprogramma 2022 in elkaar gezet. En we zijn nog bezig met enkele DJ’s / artiesten, dus hou onze pagina in de gaten. Wij hebben er zin in !! (uiteraard moeten wij wel de Corona regels volgen). #feest #carnaval22

21 december 2021

Dinsdag 21 december 2021, de eerste afgelastingen van Carnavalsoptochten worden gemeld op het landelijk nieuws. De Oijense optocht staat nog op de kalender, maar in overleg met alle carnavalsgroepen hebben wij gekeken om tijdens het jubileumweekend van 27 t/m 29 mei 2022 een alternatieve optocht te organiseren. Zaterdagmiddag 28 mei 2022 zal er een Zomer carnavalsoptocht door de straten van Oijen trekken. Natuurlijk is alles door de Corona maatregelen nog onzeker. Maar de Oijense Carnavalsgroepen hebben aangegeven, wanneer we groen licht krijgen er een mooie optocht door Oijen zal trekken.

6 november 2021

Beste Bokken en Bokkinnen,

Het is voor mij een bijzondere eer om als prins ‘Wilbert d’n Urste’ over het Bokkenrijk te mogen regeren tijdens het 55 jarig bestaan van de Bokkenrijders.

Voor degenen die mij niet kennen: ik ben Wilbert van Schijndel (41) en woon inmiddels alweer 15 jaar in Oijen, samen met Elle. Wij runnen het Kasteel van Oijen als groepsaccommodatie en trouwlocatie. Nu kunnen we dus zeggen dat het kasteel éindelijk zijn Prins heeft…
Elle is een echte Oijense en we hebben elkaar 25 jaar geleden ontmoet bij de carnavals-Meltingpot. We hebben 2 kinderen, Mels (11) en Luus (9). Mels zit dit jaar in de jeugdraad van 11. Luus is actief bij de dansmariekes. We houden dus wel van een (carnavals-)feestje.

In mijn vrije tijd ben ik veelal op sportpark De Rijsbos te vinden. Daar ben ik jeugdtrainer bij Mosa Jo12, waar Mels en z’n vrienden van de jeugdraad voetballen. Ook ben ik speler van het vlaggenschip van MOSA’14, het 35+ elftal.
Graag wil ik mijn adjudant voorstellen. Onze wortels liggen in dezelfde contreien en we hebben veel dezelfde hobby’s. Wij houden allebei van gezelligheid, een potje bier, voetballen allebei in Mosa 35+ en zijn nooit op tijd thuis. Mijn adjudant is niemand minder dan: Marco van Doremalen!

We gaan er een bijzonder mooi jubileumjaar van maken. Dit samen met mijn adjudant Marco, raad van elf, bestuur en natuurlijk alle bokken en bokkinnen. We hebben er ontzettend veel zin in!

Enne:
In Oije mi carnaval ginne oavondklok, want de gèit moet nog noar d’n bok!!

Alaaf en tot in d’n Bokkenstal!

Wilbert & Marco.

11 mei 2021

Het is weer de 11e van de maand en dat betekend weer een hele nieuwe terugblik !
Nu te bekijken op ons Youtube kanaal
deBokkenrijdersOijen. https://youtu.be/7dcj4L-U95s

11 april 2021

Mocht je ons YouTube kanaal niet hebben gevonden, hierbij de link. Ieder 11e van de maand een filmpje van 55 jaar Cs de Bokkenrijders https://youtu.be/4E_fQxykstY
Je kunt ook ons YouTube kanaal volgen, door ons kanaal te abonneren.

11 maart 2021

Op 11 maart 1966, werd 55 jaar geleden Cs de Bokkenrijders opgericht. Komend voorjaar zouden wij dit groots willen vieren. Maar ja, het Corona jaar is niet van de feestjes. We hebben daarom nog een groot feest te goed. Om het jubileumjaar niet zo maar voorbij te laten gaan, zullen wij iedere 11e van de maand een terugblik geven naar 55 jaar Cs de Bokkenrijders Oijen.

Kijk op ons YouTube kanaal YouTube.nl/debokkenrijdersOijen of klik op de onderstaande link:
https://youtu.be/yujENc0uYDE

14 februari 2021

Onze dansgardes hebben hard getraind voor een nieuwe dans, helaas kunnen ze nu hun dans niet vertonen. Daarom hebben we de trainingen gefilmd, zodat zij hun dans toch kunnen aan het publiek.

Kijk op ons YouTube kanaal YouTube.nl/debokkenrijdersOijen of klik op de onderstaande link:
https://youtu.be/cZAsKvU_aAU

Veel kijk plezier !!

14 februari 2021

In het Corona Carnavalsjaar kijken we terug naar 55 jaar Cs de Bokkenrijders Oijen. Hiervoor hebben wij de film Bokkenrijders Andere Tijden gemaakt. Een compilatie van allerlei sketches, optochten en optredens.
Even wegzwijmelen bij wat is geweest, volgend jaar bouwen we weer een groot feest

Kortom lekker de smaak proeven van het Oijens Carnaval.
In het Bokkenrijk hebben wij het Carnaval in ons hart !!

Kijk op ons YouTube kanaal YouTube.nl/debokkenrijdersOijen of klik op de onderstaande link:
https://youtu.be/qEMsfYXkqm0

Veel kijk plezier !!

31 januari 2021

Cs de Bokkenrijders - Andere Tijden

Kijk op Carnavalszondag 14 februari vanaf 13:11 uur naar de Bokkenrijders - Andere Tijden.
Houd onze sociale media kanalen in de smiezen !!

Hierbij alvast een kleine preview van Bokkenrijders - Ander Tijden: https://youtu.be/pNjVTS-0JzU

8 januari 2021

Carnaval 2021
Eerder hebben wij als bestuur van Cs de Bokkenrijders de vervelende beslissing medegedeeld dat alle gezamenlijke activiteiten in aanloop naar en tijdens het Carnaval definitief zijn afgelast.
Maar dat we als Cs de Bokkenrijders zeker op zoek zouden gaan naar mogelijkheden om Carnaval 2021 niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Carnaval 2021 in het Bokkenrijk zal natuurlijk anders dan anders zijn. Maar we gaan op zaterdag en zondag 13 en 14 februari 2021 een online evenement organiseren.
Zodat we het Carnavalsgevoel niet zo maar voorbij laten gaan.

De komende weken gaat u daarover meer horen, hier op onze site maar ook op onze social media kanalen Facebook, Instagram en het Oijens Dorpsjournaal !!

We wensen iedereen alle gezondheid toe voor 2021, en hopelijk kunnen we in 2022 weer een groots Carnavalsfeest vieren!

1 januari 2021

Ondanks deze rare Carnavalstijd, toch een jeugd onthulling in Corona stijl. Vorige week hadden we een Bokkenrijders Teststraat en vandaag zijn de testuitslagen van het lab bekend geworden.
Vanochtend was er een live uitzending middels Facebook en is nu ook te zien op ons YouTube kanaal (https://youtu.be/Yh7_PkXWHgw). Daarnaast zijn de foto’s van onze jeugdraad bij de foto pagina te zien.

Cs de Bokkenrijders verwelkomt jeugdprins Ruben d’n Urste, adjudant Remi en hun gevolg. #Jeugdraad2021 #Carnaval2021 #Alaaf

25 december 2020

De Bokkenrijders Test straat is nu zien op ons Youtube kanaal: https://youtu.be/I3uBcDNuVZ0
Of klik in de bovenbalk op het Youtube icoontje.

24 december 2020

Ondanks deze rara Carnavalstijd, toch een jeugdprins onthulling in Corona stijl. De Bokkenrijders Teststraat verwelkomt alvast de jeugdraad 2021 !!
Kijk morgen om 13:11 uur via dit kanaal, naar het startsein van het jeugd Carnaval 2021.
Bovenin de kantbalk staat het icoontje van ons Youtube kanaal, waarop morgen het startsein te zien is. Maar ook ook Facebook en Instagram is dit spektakel te volgen.

3 november 2020

Carnaval 2021

Beste Carnavalvierders,

De afgelopen maanden hebben julli in de kranten en op sociale media al verschillende berichten kunnen lezen, over steden en dorpen in en buiten onze regio waar de carnavalsactiviteiten als gevolg van de Corona-richtlijnen geen doorgang kunnen vinden.

Helaas hebben ook wij als bestuur van Cs de Bokkenrijders de vervelende beslissing moeten nemen om alle gezamenlijke activiteiten in aanloop naar en tijdens de Carnaval definitief af te gelasten.
We hebben de afgelopen periode in overleg met de Oijense bouwgroepen en alle andere betrokkenen steeds gezocht naar mogelijkheden. Alle maatregelen rondom het Corona-virus maken het voor ons echter onmogelijk om op een verantwoorde manier een evenement te organiseren waarbij veel mensen aanwezig zijn.
Hoe trots we ook zijn op het Oijens Carnaval en onze optocht. En hoe zeer we ook uitzien naar een gezellig samenzijn, uiteindelijk staat de gezondheid van onze deelnemers, leden en bezoekers uiteraard voorop.
Concreet betekent onze beslissing dat er dit jaar geen nieuwe prins en adjudant zal worden gekozen en komt de optocht definitief te vervallen, zowel voor de volwassenen als voor de jeugd. Daarnaast zal er geen kerstloterij worden georganiseerd en zal de Bokkenstal gesloten blijven.

Als Bokkenrijders gaan we zeker nog op zoek naar mogelijkheden om Carnaval 2021 niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. De komende weken gaat u daarover meer horen!

We rekenen op ieders begrip voor de genomen beslissingen en wensen iedereen alle gezondheid toe, zodat we hopelijk in 2022 wel weer een groots Carnavalsfeest kunnen vieren!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Cs de Bokkenrijders

26 februari 2020

Nog eentje dan…

Wat een feest, prachtig en fantastisch zijn de woorden die ik veel gebruikt heb.
Samen met alle Oijenaren zorgen we er jaarlijks weer voor dat de carnaval een mooi feest wordt.

Toch gek z’n dorp, of moet ik zeggen mooi z’n dorp. De kracht van de Oijense carnaval zit in het samen doen denk ik. Samen iets neerzetten, iets overhebben voor een ander. Ik merk dat iedereen daar mee bezig is in Oijen. Op verschillende plekken worden wagens gebouwd, stukjes bedacht, huizen versierd enz. Kinderen die wagens bouwen hadden ook voor de tv of computer thuis kunnen zitten. Maar die keuze wordt door veel niet gemaakt. Want ze zijn bezig met elkaar. Want samen zorgen we ervoor dat het weer een fantastisch feest is. Ook bij ons in het gezin hebben we dat rare virus te pakken. Dit zorgt wel eens voor stress en discussie. Toch is dat iets om trots op te zijn denk ik. Pap, mam, Tom en Moniek hartstikke bedankt voor alles. Henk, Thea, Nina en Laura ook hartstikke bedankt voor alles!

Iedereen weet van elkaar hoe hard die zijn best heeft gedaan. En iedereen weet hoeveel vrije tijd in die voorbereidingen zitten. En iedereen weet dat sommige in het verleden ook tegenslagen hebben gehad met een uitslag. Net niet de uitslag waarop je hoopt. Iedereen gunt elkaar een mooie plaats en zijn blij voor de ander. Samen vieren we de uitslag op maandag en dinsdag voor de jeugd. En daarom is het ook zo fantastisch om een Oijenaar te zijn en hier te zijn opgegroeid. Iets waar ik heel trots op ben.

Carnaval in Oijen is een mooi feest, sorry een heeeeel mooi feest.
Om hierbij als Prins en Adjudant voorop te mogen gaan, samen met jullie.
Prachtig om mee te maken!

Ik wil alle mensen die de Oijense carnaval een warm hart toe dragen ontzettend bedanken!! Het was prachtig en fantastisch!

Prins Jeroen d’n Urste

1 februari 2020

Programma Carnaval 2020

Kom Carnaval 2020 vieren in de Bokkenstal !!
Samen met Cs de Bokkenrijders maken wij 4 dagen een geweldig carnavalsfeest ervan.

26 januari 2020

Prinsenbal 2020 een Top feest als aftrap Carnaval 2020

Gisteravond, zaterdag 25 januari 2020 was ‘t Hart van Oijen lekker vol met verschillende Prinsen, adjudanten, jeugd Prinsen, jeugdadjudanten en hun gevolg. Over de hele zaal staken de steken er bovenuit. Het was een top feest als aftrap naar het komende Carnaval 2020.

Op de foto alle aanwezige Prinsen, adjudanten, jeugd Prinsen en jeugd adjudanten.

14 december 2019

Prinsenbal Cs de Bokkenrijders

Op zaterdag 25 januari a.s. zal onze prins Jeroen d’n Urste en adjudant Nick met hun gevolg jullie van harte welkom heten op het Prinsenbal te Oijen.  Tijdens deze avond willen we samen met jullie en alle andere carnavalsverenigingen uit het voormalig groot Lith, weer het carnaval van 2020 aftrappen. 

Voor deze avond hebben we een mooi programma samengesteld met onder andere:
- Muziek van DJ Drace, genomineerd tot populairste party DJ van Nederland;
- Optreden van onze dansgarde;
- Optreden van Raad van Elf;

Om 20:30 uur worden alle gastverenigingen verwacht, dus het feest komt al lekker snel opgang.
Tot dan !!

10 november 2019

Prins Jeroen d’n Urste & adjudant Nick

Het is voor mij een bijzondere eer om hier als prins ‘Jeroen d’n Urste’ te mogen staan. De laatste weken hoorde ik al van verschillende mensen ‘jij wordt prins’.  Dit hebben we tot het laatste moment stil kunnen houden. We gaan er een bijzonder mooi jaar van maken. Dit samen met mijn adjudant Nick, raad van elf, bestuur en alle bokken en bokkinnen.

Voor de gene die mij niet kennen: ik ben Jeroen van Erp, 26 jaar oud en woonachtig aan de Bernhardweg te Oijen. Samen met mijn ouders run ik een melkveebedrijf en ben daarnaast 4 dagen in de week actief als buitendienst adviseur bij Friesland campina. Daarnaast ga ik al jaren mee als leider en hoofdleider bij het jeugdkamp in Oijen en zet ik me graag in voor activiteiten in het dorp.
Ik heb een geweldige carnavalsgroep achter me genaamd dubbel D waarbij ik van begin af aan actief ben. Met deze vriendengroep hebben we aan veel carnavalsoptochten mee gedaan. En net zoals veel andere carnavalsgroepen in Oijen hebben wij met al onze wagens mooie prijzen weten te winnen.

Het carnavalsleven is ons met de paplepel in gegeven. Mijn ouders hebben jaren in de raad van elf gezeten. De ouders van Nick hebben in de raad van elf en bestuur gezeten en nemen dit jaar afscheid.

Kortom we gaan er een prachtig mooi jaar van maken!

Want ‘dit jaar veel geouwehoer, met Jeroen en Nick aan het roer’!!

Alaaf Alaaf Alaaf !!

9 november 2019

Henk Ceelen benoemd tot Ere lid Cs de Bokkenrijders

Zaterdagavond, 9 november 2019 hebben Henk & Thea Ceelen en Franklin & Constance Janssen afscheid genomen van de Bokkenrijders tijdens het elf-elf bal. Beide heren zaten in het bestuur en de dames waren de regelaars bij de dames van de Raad. Franklin & Constance zijn 11 jaar lid geweest, waarbij Franklin als Prins Franklin d’n Urste (2008) bij de club kwam met adjudant Jos (Bouwens) en later als adjudant van Prins Jos d’n Urste (Hoefnagels).

Henk & Thea namen na 22 jaar afscheid van de Bokkenrijders. Henk was in 1997 Prins Henk d’n Urste en daarnaast nog een paar keer adjudant van Prins Wim d’n Urste (2005) en Prins Willem d’n Urste (2007). Maar Henk was nog veel meer voor de club, want alle decorstukken, de gehele inrichting van het Oktoberfest, de opslag van alle decorstukken en de plek waar onze Bokkenrijders BBQ organiseren. Kortom een lijst waar géén eind aan komt. Daarom heeft het bestuur tijdens een bijzondere bestuursvergadering op 29 oktober 2019 besloten om Henk Ceelen te benoemen tot Ere lid van Cs de Bokkenrijders.

We gaan deze bijzonder mensen een echt Bokkenrijders hart missen bij de club, maar zullen ze zeker vaak zien in de Bokkenstal.
Houdoe en bedankt !!

9 november 2019

Jeugdprins Mateuz d’n Urste & adjudant Gijs

2 oktober 2019

Oktoberfest “Es war super”

Afgelopen zaterdag 28 september was Oijen en omstreken verkleed met Dirndl jurken en Lederhosen. Met muziek van de Rosentaler ging het dak eraf.  Het was super !!!

25 augustus 2019

Start voorverkoop Oktoberfest Oijen

Oktoberfest Oijen heeft in een paar jaar tijd een behoorlijke naam opgebouwd. Zo begon het eerste Oktoberfest in 2012 en was deze avond binnen drie kwartier uur uitverkocht. Als comité Oktoberfest stonden we versteld dat ruim 90% van de gasten was verkleed in Dirndl jurken en Tiroler lederhosen.

Maar de paniek kwam toen omstreeks 23:00 uur het bier opraakte en de bierbrouwerij nog niet was gearriveerd met zijn tankwagen. Het eerste Oijense bierfeest en dan zonder bier komen te zitten.

Nu kunnen we er uiteraard om lachen, maar toen stonden we er even anders naar te kijken.
Toen de band “Anseltaler Party Express” het eerste nummer begon te spelen zat er gelijk de stemming er al in. Iedereen stond op de banken met de grote bierpul in de hand mee te zingen zoals in de grote biertenten in München.

Het tweede jaar was het helemaal een gekkenhuis, want na het geslaagde eerste Oktoberfest Oijen wou natuurlijk iedereen naar dit grandioze feest. Binnen 25 minuten waren de 450 kaarten verkocht.
Ieder jaar weer slagen we er in om een goede feestband op ons podium te krijgen met de traditionele Alpen muziek. Zo stond er de laatste twee jaar een 12-koppige band met zelfs twee grote Zwitserse Alpenhoorns op het podium. Ook dit jaar zullen de “Rosentalers” met hun Zwitserse Alpenhoorns het Oktoberfest Oijen in de Alpensfeer brengen.
MFA ’t Hart van Oijen zullen we die omtoveren in Festzelt “Herz von Oijen”.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op vrijdag 30 augustus a.s. om 19:30 uur bij ’t Hart van Oijen. Vanaf zaterdag 31 augustus zijn de kaarten te koop bij Snackbar Wimke en online via onze Facebook pagina @BokkenrijdersOijen (online verkoop is € 10,00 + € 1,00 online administratiekosten = € 11,00). 

Die avond kan men alvast in stemming komen, want er klinkt Alpen muziek uit de geluidsboxen.
En natuurlijk ontbreekt het bier niet bij de voorverkoop van een bierfeest. 
Kaarten kosten € 10,00 en op de avond zelf indien er nog kaarten zijn € 15,00.
De voorverkoop is ieder jaar weer een feest aan zich, want waar verkopen ze binnen 25 minuten het gehele Oktoberfest uit ??
Heb je zin in een echt Oktoberfest met Deutsche Schlager Musik von die “Rosentaler”, Bier Und Bratwurst kom dan op 30 augustus om 19:30 uur naar ’t Hart van Oijen voor de kaartverkoop.

Wees er snel bij want op = op !!

Comité Oktoberfest Oijen
CS de Bokkenrijders

16 februari 2019

.

21 november 2018

Na enkele koude pilsjes is gisteravond de beslissing genomen om op zaterdag 28 september 2019 wederom een Oktoberfest te organiseren. Na een paar jaar een uitstapje naar Q Music Foute Party en de BoogieWoogie Party kunnen de Lederhosen en de dirndl jurken weer uit de kast worden gehaald. 
Zaterdag 28 september 2019 zal de bekende band De Rosentaler het gehele podium vullen en de lekkere Duitse muziek laten galmen in ‘t Hart van Oijen.
De zaal dan worden omgetoverd in een Beierse biertent met houten banken en tafels en natuurlijk de bierpullen. Laat het bier maar vloeien !!

11 november 2018

Afgelopen zaterdag 10 november was de Bokkenstal goed gevuld om afscheid te nemen van jeugdprins Ramon d’n Urste , jeugdadjudant Cas, Prins Paul d’n Urste en adjudant Frank. Zij hebben afgelopen carnaval met z’n vieren er een geweldig feest van gemaakt. Vier dagen was de bokkenstal omgetoverd tot “Club de Puij”. Paul en Frank treden samen met hun partners toe tot de Raad van Elf.
Natuurlijk kwamen de mensen niet alleen om afscheid te nemen, maar ook voor de prinsen onthulling.  Om 21:11uur werd Jeugdprins Linus d’n Urste onthuld die samen met adjudant Sem er een geweldig jeugdcarnaval van gaan maken.
Tegen 23:00 uur steeg de spanning in de zaal, want wie zou in het nieuwe carnavals seizoen met zijn scepter het Bokkenrijk gaan heersen ? 
Er was dit jaar een speciaal research team op pad gestuurd om bij de oud gediende o.a. te vragen hoe zij dachten over een Prinses.
Om 23:00 uur verscheen een grote taart op het podium waar met opzwepende muziek een schaars geklede dame uit verscheen. Het bleek een naakt pak te zijn waar de Oijense Prins uit stapte.
Prins Sandor d’n Urste en adjudant Bart zullen komend carnaval de Bokkenstal op zijn kop zetten.
Sandor Loeffen is sinds twee jaar woonachtig in Oijen en is werkzaam voor de St. Jozef Burgthoeve samen met zijn vrouw Noella. Zijn neef Bart van de Burgt is zijn adjudant.

6 oktober 2018

Afgelopen zaterdag 6 oktober, de eerste zaterdag van oktober en dus tijd voor ons themafeest. Dit jaar een Boogie Woogie Party.

Reeds enkele jaren organiseren wij op de eerste zaterdag van oktober een thema feest.
Nadat we 5 jaar een Oktoberfest hebben gehad en vorig jaar Q Music Foute Party hadden we afgelopen zaterdag de Boogie Woogie Party, terug naar de disco tijd.
Een feestavond met de beste Dance Classics, 80’s, 90’s en Zero’s
’t Hart van Oijen was geheel omgebouwd in een discohal, met een verlichte dansvloer en tientalle discobollen.

Het was een geslaagd en gezellig feest !!

12 maart 2018

Nog één keer genieten van de prachtige Oijense carnavalwagens

12 maart 2018

Halvastenoptocht 2018, volledig Oijens podium

11 maart 2018

Oijen laat van zich horen tijdens Halfvasten Optocht oss #Top3Oijen #TrotsopOijen

Bekijk op Facebook »

16 februari 2018

Kijk ook eens op ons YouTube kanaal.
https://www.youtube.com/user/deBokkenrijdersOijen

Bekijk op Facebook »

15 februari 2018

Nagenieten van een prachtig carnaval in de Bokkenstal.

Bekijk op Facebook »

14 februari 2018

Na vier dagen carnaval, vanavond haring happen en foto’s kijken van een geweldige carnaval.
De foto’s zijn al op onze website te zien ook de uitslag van de optocht.

https://www.debokkenrijders.nl/fotos/75/carnaval-2018.html

Bekijk op Facebook »

13 februari 2018

Jo van Orsouw (de Hut) onze Letterman van de Oijense optocht. Al vele jaren verzorgd hij alle letters netjes uit hout gefiguurzaagd. Hem werd vanavond een cadeau namens alle bouwgroepen overhandigd.

13 februari 2018

De Gouden Bokkenpoot 2018 uitgereikt aan Bets van den Brand. Al 25 jaar bieden zij ruimte aan voor de vele carnavalsclub. Ook maakt zij de kleding voor die clubs en onze dansmariekes. Dus dikt verdiend !!

Bekijk op Facebook »

12 februari 2018

Trots op ons vrouwkes met hun 1e prijs

12 februari 2018

Wat een super spektakel en wat een feest in de Bokkenstal !!

Bekijk op Facebook »

12 februari 2018

Volle bak bij club de Puij !! Optochtbal 2018

12 februari 2018

Volle bak in club de Puij, Optochtbal 2018

Bekijk op Facebook »

12 februari 2018

25 jaar CV de Moasratten vier je zo in de Bokkenstal !!

Bekijk op Facebook »

12 februari 2018

Over een uurtje start de Optocht der optochten. Vlog vandaag live de mooiste optocht van Brabant en stuur de beelden middels de onderstaande App door naar Omroep Brabant !! Voor straks veel plezier en geniet ervan. En natuurlijk tot vanmiddag in de Bokkenstal

http://feed.omroepbrabant.nl/share/2645881LIVE: laat ons jouw carnavalsfeestje zien en word Omroep Brabant-vlogger met de VideoConnect app - #omroepbrabant

Bekijk op Facebook »

11 februari 2018

Het Bokkenrijk heerst over de Ossekoppen !!!

Bekijk op Facebook »

11 februari 2018

Clown Ronnie Ballonnie tijdens het gezinsbal. De jeugd wordt super vermaakt en de papa’s en mama’s aan de bar ook

11 februari 2018

40 jaar Cs de Bokkenrijders, vanavond op het Openingsbal zijn onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Willem & Liduina, Franklin & Constance alle 10 jaar en Alton maar liefst 20 jaar. Alaaf Alaaf Alaaf op naar de volgende 11 jaar !!

Bekijk op Facebook »

10 februari 2018

Vlog de optocht der optochten a.s. maandag !!

http://feed.omroepbrabant.nl/share/2645881LIVE: laat ons jouw carnavalsfeestje zien en word Omroep Brabant-vlogger met de VideoConnect app - #omroepbrabant

Bekijk op Facebook »

9 februari 2018

CLUB DE PUIJ
Morgen vanaf 10.00 uur geopend!!

Bekijk op Facebook »

9 februari 2018

Kijk! Nu passen de steken ook weer…..

Nieuwsoverzicht